Køkkenrenovering

Har dit køkken brug for renovering?
Så er du landet det helt rigtige sted. Hos MTN VVS hjælper vi med alle opgaver indenfor renovering.

Køkkenrenovering i høj kvalitet

I mange familier bruger man køkkenet meget. Det er her, man laver mad til hverdag og til at servere for venner og familie. Det er også her, man laver kaffe, varmer aftensmad og meget mere. Men køkkenet er også et sted, hvor man spiser, laver lektier, læser avisen osv. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dit køkken både er funktionelt og komfortabelt.

En renovering af køkkenet kan være med til at forbedre livskvaliteten og gøre hjemmet til et bedre sted at være. Derfor er det ofte en køkkenfornyelse, man først tænker på, når man renoverer hjemmet.

Det kan vi hjælpe dig med her hos MTN VVS. Vi har nemlig lang erfaring med at renovere køkkener i rundt i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. MTN VVS er derfor altid et godt valg for dig, som ønsker professionelle løsninger, der vil holde i mange år.

Hvad kan du bruge os til i forbindelse med en køkkenrenovering?

Et køkken udgør hjertet i ethvert hjem. Når du overvejer en renovering, er det essentielt at have de rette fagfolk ved din side. En autoriseret VVS-installatør bliver din uvurderlige partner i at forvandle dit køkken til en både funktionel og stilfuld oase, der passer til alle de ting, du holder af at lave der.

En dygtig VVS-installatør er afgørende i enhver køkkenrenovering. Det er nemlig VVS-installationerne, der ikke kun påvirker funktionaliteten, men også æstetikken i dit køkken på mange måder. Så hvordan kan vi egentlig hjælpe dig med at realisere dit drømmekøkken? Det kan du få et overblik over lige her:

Den nødvendige rådgivning og planlægning

Som autoriseret VVS-installatør har vi stor ekspertise og lang erfaring inden for køkkenrenovering. Med andre ord har vi al den nødvendige viden for at kunne vejlede dig om de mest optimale VVS-løsninger til dit køkken. Vi kan hjælpe dig med at planlægge placeringen af vandforsyning og afløb, og vi kan vejlede dig om de tekniske aspekter af selve installationen.

Det er vigtigt at få helt styr på alle detaljerne, når du vil i gang med renovering af køkkenet. En god planlægning sikrer, at du kommer godt i mål med et køkken, der lever op til alle dine forventninger. Vores rådgivning vil sikre en optimal proces, hvor du effektivt får udnyttet pladsen i dit køkken, og hvor du får installeret alle de løsninger, der passer til dig.

Professionel installation af armaturer og vandforsyning

Som VVS-installatør tager vi os naturligvis af installationen af forskellige VVS-armaturer i dit køkken. Det inkluderer vandhaner, køkkenvaske, opvaskemaskiner og vandfiltre. Vi sørger for korrekt tilslutning af vandforsyning og afløb til de ting, du bruger hver dag i køkkenet. Vores ekspertise og erfaring minimerer risikoen for vandlækager eller problemer med armaturerne. Så kan du bare glæde dig til at nyde dit nye køkken, når det er færdigt.

Hvis du vil optimere ydeevnen af armaturer og afløb, kan vi også hjælpe med at opgradere vandforsyningen i køkkenet. En køkkenrenovering er en chance for at forbedre oplevelsen, så rør og vandforsyning er vigtige faktorer. Vi kan opgradere vandforsyningssystemet ved at installere moderne rør og fittings. Dette sikrer en stabil og tilstrækkelig vandgennemstrømning, hvilket er afgørende under madlavning og opvask.

Energieffektive løsninger

Hos MTN VVS følger vi altid med i de nyeste udviklinger indenfor teknologi og moderne løsninger. Vi kan derfor hjælpe dig med at skabe mere energieffektive løsninger i dit køkken. Hvis dit eksisterende køkken er gammelt, kan der være meget at hente under en køkkenrenovering.

Vi kan guide dig til løsninger der vil reducere dit energiforbrug og i sidste ende spare dig en masse penge. Det gælder løsninger som vandbesparende armaturer, vandvarmere med høj effektivitet og mange flere. Ved at implementere energieffektive løsninger kan du også skabe et mere miljøvenligt og bæredygtigt køkken.

Vi samarbejder med andre fagfolk

Vi har hos MTN VVS har vi lang erfaring med andre fagfolk som eksempelvis elektrikere og tømrer. Vi kan derfor også hjælpe dig med en entrepriseløsning, så du kan få et køkken renoveret med så få problemer som muligt.

I den forbindelse sørger vi for hele planlægningen, kontakten til alle den andre relevante håndværkere samt koordineringen af arbejdet. På den måde kan vi sikre en problemfri integration af forskellige systemer og installationer i dit køkken.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Er du stadig ikke overbevist?

Hvad siger vores kunder?

Udskiftning af toilet

Aftalen og udførelsen af opgaven var meget hurtig

Køkken og badeværelse

Sammen arbejde var en godt oplevelse. Vi fik lave det vi ønskede uden problemer

Service på varmepumpe og luftrenser

Hurtig udrykning, professionel udførsel og behagelig betjening. Hvad mere kan man ønske sig?!

Tilslutning af hårde hvidevarer

I det moderne køkken er hårde hvidevarer helt afgørende. Vi kan tage os af tilslutningen af opvaskemaskiner, køleskabe med vand- og isterningdispensere eller andre hårde hvidevarer med vandtilførsel. Vores ekspertise sikrer korrekt installation og problemfri drift i mange år fremover

Andre spørgsmål

VVS-installationerne er som nævnt helt afgørende for at skabe et velfungerende køkken. Det betyder at det selvfølgelig er helt afgørende og vælge en VVS’er med erfaring. Erfaring er noget vi hos MTN VVS har meget af. Vi har mere end 20 års erfaring, hvorigennem vi har opnået ekspertise i alle former for VVS arbejde. Denne ekspertise sikre, at du kommer godt i mål med alle dine køkkendrømme.

MTN VVS er medlem af Tekniq’s garantiordning. Vi har vundet håndværkerprisen to gange. Vi har 4,3 stjerne på AnmeldHåndværker. Alt dette er din garanti som kunde for, at vi har styr, på hvad vi laver, når du vælger os.

Du kommer ikke til at fortryde det når du vælger os. Vi vil stå ved din side i projektet, med vores ekspertise, rådgivning og professionalisme og dermed skabe dit drømmekøkken. Fra planlægning og installation til energieffektive løsninger og samarbejde med andre fagfolk – vi klare det hele. Vælg os, så lover vi at holde øje med alle de små detaljer, der kommer til at gøre hele forskellen.

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 24 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.