termografering

Lad MTN VVS stå for termografering af dine el-anlæg, vandbårne systemer eller større maskiner. 

Nogle gange kan det være svært og tidskrævende at opdage installationsfejl eller finde udslip i installationer og maskiner. Med en termografisk undersøgelse bliver det hurtigt og effektivt – og så kræver det ofte ikke at produktionen afbrydes mens målingen foretages.

Termografering er effektivt til: 

Hvad er termografering?

Termografering er en form for berøringsfri temperaturmåling, som er nyttig i mange sammenhænge, som eksempelvis til løbende vedligeholdelse af maskiner og installationer, lækagesporing ved mistanke om brud eller revner eller i forbindelse med planlægning af fremtidige reparationer og udskiftninger på maskiner, installationer og el-anlæg.

Vi foretager en termografisk undersøgelse med et smart infrarødt termometer, som registrerer uregelmæssige varmeudsving.

Vores eksperter kan ud fra varmeudsvingene hjælpe dig med at identificere fejl eller lækager i forbindelse med installation, kontrol, fejlfinding og problemløsning.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig.

Modtag et tilbud indenfor 48 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 48 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen. 

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: +45 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.