VVS Lyngby

MTN VVS er medlem af Håndværker garanti. Vi en masse VVS services
Mangler du en professionel, som kan stå for dit VVS?

Hos MTN VVS sætter vi stor pris på et veludført stykke arbejde, af markedets bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

VVS nær dig

Mtn VVS er dit lokale VVS firma i Lyngby og omegn.

Ved hjælp af vores dygtige VVS’ere, kan du får udført kvalitets VVS, hvor god service og attraktive priser går hånd i hånd. Vi hjælper til dagligt en lang række kunder med ydelser indenfor blandt andet:

Derudover løser vi også unikke VVS opgaver, så tøv ikke med at kontakte os med din opgave.

Vores kunder siger

★★★★★

Kompetent VVS mand

Et toilet som løb voldsomt blev klaret hurtigt og flot. Derudover fik jeg svar på alle mine andre “dumme” spørgsmål fra en yderst venlig og kompetent vvs mand. Jeg undgik vandspild pga den hurtige indsats.
Nina
via Trustpilot

★★★★★

stort tak herfra

Jeg stod med en potentiel vandskade og var nød til at lukke vandet i hele huset. Så ringede jeg til Mtnvvs. De redede min dag og mit hus ved at rykke ud super hurtigt, de var super søde og super prof. Så et meget stort tak her fra 🙂
Martin
via Trustpilot

★★★★★

mtn vvs - et godt valg

Mtnvvs, tak for super god service igen i dag. I holder hvad i lover, har holdt mig orienteret, har hjulpet mig i mit valg af nyt toilet og været ærlige og transparente. Jeg ringer igen næste gang jeg får brug for vvs arbejde.
Birgit
via Trustpilot

Vi sørger for dit VVS arbejde

Vi er et team af uddannede VVS’ere som elsker at hjælpe vores kunder. Ud over at sørge for kvalitetsrige og langtidsholdbare løsninger, tilbyder vi dig også rådgivning og vejledning både før, under og efter vores VVS arbejde.

Mtn VVS er blevet kåret til Nordsjællands tredje bedste håndværker, hvilket vi altid lever op til og gerne overgår, for forhåbentlig at få en første plads næste gang.
Uanset om du leder efter en erfaren VVS-installatør til at ordne dine rør eller afløb, en certificeret tekniker til at servicere dit centralvarmesystem eller en professionel ekspert til at renovere dit køkken eller badeværelse, er MTN VVS firmaet du skal ringe til. Vi forbedrer og udvider konstant vores servicesortiment, for at imødekomme de forskellige behov og ønsker indenfor VVS og andre felter som vores privat- og erhvervskunder måtte have.

Det kan ske at man har brug for flere forskellige fagfolk, ved bolig byg eller renovering. Vi har derfor en række samarbejdspartnere, som vi kan medbringe til din opgave hvis du også har brug for en murer, elektriker eller en kloakmester. Hermed får du flere forskellige ydelser til én fornuftig pris.

Håndværker.dk prisen for 2019. Vi er blevet valgt af vores bruger

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hos Mtn VVS elsker vi at hjælpe vores kunder med deres VVS. Vores dygtige ansatte er klar på enhver opgave og venter bare på at høre fra dig.

Ring til os på telefon 70 444 202 og så kan vi tage en uforpligtende snak om dine VVS opgaver. Gennem en dygtig og erfaren medarbejder kan du høre om dine muligheder, og hvordan vi vil gribe dit VVS an.

Du kan også sende en mail til info@mtnvvs.dk og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar og et uforpligtende tilbud.

Derudover tilbyder vi dig et tilbud på din VVS, som er 100% uforpligtende og gratis. Her kan du få et indblik i vores konkurrencedygtige og attraktive priser.