VVS Slangerup

MTN VVS er medlem af Håndværker garanti. Vi en masse VVS services
Har du problemer med dit toilet? Eller skal du have koblet nye hvidevarer til i dit bryggers eller i dit køkken? Så er det MTN VVS' firma, du skal have fat i til dit VVS Slangerup.

Vi står klar til at rykke ud til din bolig. Ring til os allerede i dag - helt uforpligtende.

VVS Slangerup – din lokale fagmand

Hos MTN VVS udfører vi alle former for VVS-arbejde. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi sender gerne en dygtig mand ud til dig. Vi er det foretrukne VVS-firma i Slangerup, for mange af vores kunder og har været det i mange år.

Giv os gerne et kald allerede i dag – uanset om du har brug for hjælp, til en større eller en mindre VVS-opgave.

Håndværker.dk prisen for 2019. Vi er blevet valgt af vores bruger

Vores kunder siger

★★★★★

Kompetent VVS mand

Et toilet som løb voldsomt blev klaret hurtigt og flot. Derudover fik jeg svar på alle mine andre “dumme” spørgsmål fra en yderst venlig og kompetent vvs mand. Jeg undgik vandspild pga den hurtige indsats.
Nina
via Trustpilot

★★★★★

stort tak herfra

Jeg stod med en potentiel vandskade og var nød til at lukke vandet i hele huset. Så ringede jeg til Mtnvvs. De redede min dag og mit hus ved at rykke ud super hurtigt, de var super søde og super prof. Så et meget stort tak her fra 🙂
Martin
via Trustpilot

★★★★★

mtn vvs - et godt valg

Mtnvvs, tak for super god service igen i dag. I holder hvad i lover, har holdt mig orienteret, har hjulpet mig i mit valg af nyt toilet og været ærlige og transparente. Jeg ringer igen næste gang jeg får brug for vvs arbejde.
Birgit
via Trustpilot

Hvad kan du få hjælp til hos din VVS i Slangerup?

Vi kan hjælpe med et hav af opgaver bl.a.:

  • Eftersyn eller montering af varmepumpe
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Renoveringer
  • VVS til badeværelse
  • Montering og service på ventilationsanlæg
  • Tilslutning, service og reparation af blødgøringsanlæg
  • Alle former for blikarbejde
  • Øvrige former for VVS-installationer og VVS-arbejde

Vi er din VVS – når du har brug for professionel hjælp

Hos dit lokale VVS i Slangerup, kan du vide dig helt sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder. Og det gælder, uanset hvilken type af VVS-arbejde, du har brug for hjælp til.

Vores medarbejdere er uddannede, og de har en høj faglig viden. Hyrer du os til en opgave, står vi klar med rådgivning og vejledning og vi hjælper dig altid, med at finde frem til den bedste løsning. Både hvis du skal have udført VVS-arbejde i dit private hjem eller hvis det er i virksomhedsregi, at du tager kontakt til os.

Få mere viden om vores priser – kontakt din VVS i Slangerup allerede i dag

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i vores VVS i Slangerup? Eller vil du gerne have mere info om vores priser på VVS-arbejde? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi er nemme at fange, hvis du giver os et kald på telefon 70 444 202, og det samme gør sig gældende, hvis du sender en e-mail afsted til os på info@mtnvvs.dk.

Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig på VVS-arbejde, og det er naturligvis både gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre mere om det arbejde, du har brug for vores hjælp til, ligesom vi ser frem til at hjælpe dig med svar på alle dine spørgsmål.