Renovering

Vi tilbyder hjælp til renovering uanset størrelsen på projektet.

Vi har mere end 20 års erfaring, og lever for at gøre vores kunder glade.

MTN VVS står for din renovering

MTN VVS står klar til at hjælpe dig, hvis huset har brug for en renovering. Uanset om det er hele huset, der har behov for renovering, eller om det er et enkelt rum, klarer vi opgaven. De opgaver vi typisk er ude på, er indvendige renoveringer, som blandt andet omfatter: 

 

vvs´er der sætter toilet op

Vores kunder siger

★★★★★

Kompetent VVS mand

Et toilet som løb voldsomt blev klaret hurtigt og flot. Derudover fik jeg svar på alle mine andre “dumme” spørgsmål fra en yderst venlig og kompetent vvs mand. Jeg undgik vandspild pga den hurtige indsats.
Nina
via Trustpilot

★★★★★

stort tak herfra

Jeg stod med en potentiel vandskade og var nød til at lukke vandet i hele huset. Så ringede jeg til Mtnvvs. De redede min dag og mit hus ved at rykke ud super hurtigt, de var super søde og super prof. Så et meget stort tak her fra 🙂
Martin
via Trustpilot

★★★★★

mtn vvs - et godt valg

Mtnvvs, tak for super god service igen i dag. I holder hvad i lover, har holdt mig orienteret, har hjulpet mig i mit valg af nyt toilet og været ærlige og transparente. Jeg ringer igen næste gang jeg får brug for vvs arbejde.
Birgit
via Trustpilot

Vi har mere end 20 års erfaring

Når du vælger os som som din lokale VVS’er kan du forvente en VVS’er, der overholder alle aftaler. Samtidigt med at vi altid har dine ønsker i centrum. Vi forlader aldrig en opgave, før du og vi selv er helt tilfredse med resultatet. I 2019 blev vi normineret til håndværker.dk prisen for VVS i Nordsjælland, hvor vi fik en flot 3. plads. Vi har siden da fortsat det gode og kvalitetsbevidste arbejde for glade og tilfredse kunder. Når du vælger os til at stå for din renovering, er du derfor garanteret, at du får et resultat, der lever op til alle dine krav og forventninger. Har du et større projekt, er det også noget vi kan klare – Vi har nemlig kontakt til en række dygtige fagmænd indenfor murer-, tømrer og malerarbejde. Kontakt os i dag, og lad os komme i gang med din renovering! 

Din fortrukne samarbejdspartner

MTN VVS vil gerne være din fortrukne samarbejdspartner – Derfor gør vi aldrig tingene halvt, uanset opgavens størrelse. Vores faglige ekspertise og mange års erfaring, gør at vi altid vil være i stand til at kunne løse opgaven for dig. Vi har i løbet af årene været ude på et hav af forskellige opgaver. Vi sørger løbende for at vi altid er opdateret på alle de nyeste teknikker og metoder. På den måde kan vi garantere dig, at vi hver eneste gang levere kvalitetsresultater og dermed være din fortrukne samarbejder. 

Modtag et tilbud indenfor 48 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi så hurtigt vi kan. Vi kan i de fleste tilfælde have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor bare 48 timer. Nogle opgaver er dog mere krævende en andre, og det er vigtigt for os, at give dig en pris, der holder hele vejen. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ring os op, så vender vi tilbage til hurtigst muligt – Vi glæder os til at høre fra dig!