Renovering

Vi tilbyder hjælp til renovering uanset størrelsen på projektet.
Vi har mere end 20 års erfaring, og lever for at gøre vores kunder glade.

MTN VVS står for din renovering

MTN VVS står klar til at hjælpe dig, hvis huset har brug for en renovering. Uanset om det er hele huset, der har behov for renovering, eller om det er et enkelt rum, klarer vi opgaven. De opgaver vi typisk er ude på, er indvendige renoveringer, som blandt andet omfatter:

  • Renovering af køkken
  • Renovering af badeværelse
  • VVS-installationer

Vi har mere end 20 års erfaring

Når du vælger os som som din lokale VVS’er kan du forvente en VVS’er, der overholder alle aftaler. Samtidigt med at vi altid har dine ønsker i centrum. Vi forlader aldrig en opgave, før du og vi selv er helt tilfredse med resultatet. I 2019 blev vi normineret til håndværker.dk prisen for VVS i Nordsjælland, hvor vi fik en flot 3. plads. Vi har siden da fortsat det gode og kvalitetsbevidste arbejde for glade og tilfredse kunder. Når du vælger os til at stå for din renovering, er du derfor garanteret, at du får et resultat, der lever op til alle dine krav og forventninger. Har du et større projekt, er det også noget vi kan klare – Vi har nemlig kontakt til en række dygtige fagmænd indenfor murer-, tømrer og malerarbejde. Kontakt os i dag, og lad os komme i gang med din renovering!

Din fortrukne samarbejdspartner

MTN VVS vil gerne være din fortrukne samarbejdspartner – Derfor gør vi aldrig tingene halvt, uanset opgavens størrelse. Vores faglige ekspertise og mange års erfaring, gør at vi altid vil være i stand til at kunne løse opgaven for dig. Vi har i løbet af årene været ude på et hav af forskellige opgaver. Vi sørger løbende for at vi altid er opdateret på alle de nyeste teknikker og metoder. På den måde kan vi garantere dig, at vi hver eneste gang levere kvalitetsresultater og dermed være din fortrukne samarbejder.

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi så hurtigt vi kan. Vi kan i de fleste tilfælde have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor bare 24 timer. Nogle opgaver er dog mere krævende en andre, og det er vigtigt for os, at give dig en pris, der holder hele vejen. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ring os op, så vender vi tilbage til hurtigst muligt – Vi glæder os til at høre fra dig!

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Er du stadig ikke overbevist?

Hvad siger vores kunder?

Udskiftning af toilet

Aftalen og udførelsen af opgaven var meget hurtig

Køkken og badeværelse

Sammen arbejde var en godt oplevelse. Vi fik lave det vi ønskede uden problemer

Service på varmepumpe og luftrenser

Hurtig udrykning, professionel udførsel og behagelig betjening. Hvad mere kan man ønske sig?!

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 24 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.