Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er en smart og energieffektiv måde at opvarme dit hjem på. Denne type varmepumpe bruger luften udenfor til at producere varme og distribuere den indendørs gennem et ventilations- eller klimaanlæg.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En varmepumpe luft til luft er et anlæg som udskiller varme, ved hjælp af luftens energi.

Luftens energi bliver omdannet til varm luft, til opvarmningen af din bolig. Luft til luft pumpen bliver placeret på din bolig, båden inden- og udendørs, så den yderste del trækker udeluften ind i pumpen, for at gendanne luftens energi til varm luft som kommer ud gennem den indendørs del.

Den udendørs ventilator og den indendørs del med en blæser bliver forbundet med et rør, som går gennem væggen. Varmepumpen kan placeres næsten alle steder, hvor den kan levere varme til din bolig.

Varmepumpe luft luft bruger el, for at holde gang i ventilator og blæser. Pumpen er dog meget miljøvenlig, og faktisk mere miljøvenlig end normal elektronisk varme, da apparatet kun bruger én fjerdedel af hvad, for eksempel en el-radiator bruger til at opvarme din bolig.

Det betyder også at en varmepumpe er billigere, grundet luft til luft varmepumpe el forbrug er lavere end andet el-varme. Så hvis du vil spare penge på din elregning, mens du skåner miljøet, så bør du læse videre om en luft til luft varmepumpe.

Mtn VVS samarbejder med Electro Energy, så du altid sikres varmepumper i høj funktionalitet og kvalitet.

Størrelse på en luft til luft varmepumpe

En varmepumpe kan variere i størrelsen, alt ud fra den ønskede funktion og effektivitet. Dog er de fleste pumper lavet i elegant og glat design, så dit rums udtryk ikke ændres og drager fokus på din varmepumpe.

Derudover kan man købe en luft til luft varmepumpe skjuler, hvis pumpen ikke passer ind på din ejendom.

Montering af varmepumpe luft til luft

Mtn VVS kan sørge for at du får en professionel varmepumpe luft til luft montering.

Først finder vi sammen den bedste model til dine behov, hvorefter vi giver dig et varmepumpe luft til luft tilbud. Tilbuddet bliver skræddersyet til dig og er 100% uforpligtende.

Hvis du tager imod vores luft til luft varmepumpe tilbud, kan vi komme ud til dig på en aftalt dag og klare montering af luft til luft varmepumpe. Uanset om du ønsker luft til luft varmepumpe flere rum eller én montering varmepumpe luft til luft, så kan vi hjælpe dig. Under opsætning af luft til luft varmepumpe, sørger vi for det hele, så du efter nogle timer kan nyde dit nye varmeanlæg.

Vores luft til luft varmepumpe service, er til dig som ønsker en luft til luft varmepumpe kælder, luft til luft varmepumpe værksted, luft til luft varmepumpe sommerhus, luft til luft varmepumpe garage eller anden luft til luft varmepumpe installation. Vi står klar til at hjælpe dig, og glæder os til at høre om din opgave.

Hvordan virker luft til luft varmepumpe?

Varmepumper luft til luft består af en indendørs- og en udendørs del.

Gennem den udendørs del af varmepumpen, bliver luftens energi trukket ind i pumpen. Herfra opvarmer pumpen kølervæsken, som bruges til at opvarme luften, som den indendørs del udleder i din bolig. Man kan tænke på luft til luft varmepumpe virkemåde, som et omvendt køleskab.

Denne proces kan også vendes, så pumpen kan fungere som en aircondition, til de varme sommerdage.

Placering af luft til luft varmepumpe

Når man skal placere varmepumper, er det relevant hvilket rum du ønsker at have apparatet siddende i. Det rum er nemlig der hvor opvarmningen starter først. Så her vil det være en fordel at have luft til luft varmepumper i et centralt rum i din bolig, for at sikre en god varmefordeling.

Ved montage af luft til luft varmepumpe, anbefaler vi at placere den indendørs pumpe minimum 1,5m over gulvet. Man kan dog også købe en varmepumpe, som er velegnet til at blive placeret nær gulvet.

Derudover skal man overveje hvor man ønsker luft luft varmepumpe placering, i forhold til de rum du sover i. Det skyldes at den udendørs del af pumpen, kan udskille en smule støj på ca. 50 dB, som kan være generende når man sover med et åbent vindue. Den indendørs del støjer minimalt, men der skal dog stadig tages stilling til om man kan sove, hvis den er placeret i et soveværelse.

Luft til luft varmepumpe pris

Luft til luft varmepumpe priser varierer afhængig af valgte model, samt omfanget af din opgave. Hos os kan vi hjælpe dig med rådgivning og vejledning om den rette varmepumpe for dig og dine behov. På baggrund af dine behov, kan vi give dig varmepumpe luft til luft priser på en række modeller.

Vil du høre mere om luft til luft varmepumpe pris inkl. montering eller få et tilbud varmepumpe luft til luft? Tøv ikke med at kontakte os med dine tanker, og så kan vi tage en uforpligtende snak om luft til luft varmepumper, samt give dig en pris på en varmepumpe. Vores pris på varmepumpe luft til luft er altid skræddersyet til dig, ud fra dine behov, så du får en unik varmepumpe luft til luft pris.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Er du stadig ikke overbevist?

Hvad siger vores kunder?

Udskiftning af toilet

Aftalen og udførelsen af opgaven var meget hurtig

Køkken og badeværelse

Sammen arbejde var en godt oplevelse. Vi fik lave det vi ønskede uden problemer

Service på varmepumpe og luftrenser

Hurtig udrykning, professionel udførsel og behagelig betjening. Hvad mere kan man ønske sig?!

Luft til luft varmepumpe til dine behov

Det er vigtigt at overveje en række faktorer, inden man investerer i en varmepumpe. Dette vil vores erfarne ansatte også hjælpe dig med, men du kan inden den uforpligtende snak, se på nedenstående spørgsmål.

Kontakt os med dine tanker og så kan vi guide dig igennem en række modeller, hvor vi finder den bedste model til dig og dine behov.

Andre spørgsmål

Nem og hurtig installation

Hos Mtn VVS kan vi nemt klare din nye luft til luft varmepumpe montering, så du hurtigt kan nyde dit nye energibesparende anlæg. Installationen er forholdsvis enkel, så vi skal bare vide din ønskede luft til luft varmepumpe placering, og så klarer vi resten.

Energibesparende

Gennem en varmepumpe luft til luft forbrug kan man se et markant mindre forbrug af el, i forhold til en anden form for opvarmning med el. Pumpen er energibesparende og kan sparre din elregning for nogle beløber, samt vores miljø for unødvendig forurening. En luft-luft varmepumpe besparelse gælder især hvis du bruger gas eller olie til den nuværende opvarmning af din bolig.

Forbedring af indeklimaet

Med en installation af luft til luft varmepumpe , får du et varmeanlæg som også kan forbedre indeklimaet og luftens kvalitet. Pumpen fungerer som en affugter, så du ikke indånder fugtig luft. Derudover fjerner pumpens filter støv og bakterier fra luften, så du kan indånde og nyde en ren luft.

Kan opvarme eller nedkøle din bolig

En varmepumpe kan også nedkøle dit hjem, når du har det for varmt indendørs. Dette sker ved hjælp af en omvendt funktion, hvor apparater “pumper” varm luft ud af din bolig, så du står tilbage med kølig luft. Dette er en form for aircondition, og er super effektivt til de varme sommermåneder.

Du kan få forskellige modeller, alt efter din boligs størrelse og opvarmningsbehov. Du kan få en lille varmepumpe luft til luft, som er en luft til luft varmepumpe til små rum, eller en stor luft til luft varmepumpe, som kan klare opvarmningen af hele din ejendom.

Luft til luft varmepumpe støj, kan varierer alt efter model og placering.

Luft til luft varmepumpe køling er til dig, som ønsker en aircondition til de varme sommerdage, for at køle huset ned.

Problemet med lave temperaturer er ofte ikke gældende i Danmark, men til sommerhuse eller andre fritidshuse, er det godt at overveje

Når man overholder sine eftersyn af varmepumper, resulterer det i et anlæg, som ikke blot holder længere, men ligeledes yder mere og opretholder sin optimale funktion ved at mindske elforbruget.

Filtrene på varmepumpens indendørs del tiltrækker støv, hvilket kan medføre, at luftgennemstrømningen gradvist bliver dårligere. Tilsvarende bliver varmepumpens udendørs del tilstoppet af blade, snavs og andet. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. Dette betyder, at jo mere varmepumpen er tilstoppet, jo lavere er ydeevnen og des højere bliver elforbruget.

Hos Mtn VVS har vi den nødvendige viden og ekspertise til at udføre korrekt eftersyn af varmepumper. Et eftersyn handler nemlig ikke udelukkende om at rense et anlæg, men ligeledes er det vigtig, at en varmepumpe indeholder den helt rigtige mængde kølemiddel for at kunne opretholde sin optimale funktion. Afsluttende sikrer vi os, at kunden anvender sit anlæg optimalt.

Vi kigger blandt andet på:

  • Generel gennemgang af varmepumpe
  • Kontrol af samlinger
  • Tæthedskontrol
  • Kontrol af udblæsningstemperatur
  • Rensning af filtre
  • Antibakteriel behandling

Hvis du vil høre mere om vores service luft til luft varmepumpe, så ring eller skriv til os, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar.

Mtn VVS er din lokale VVS’er på Sjælland. Vores professionelle installatører hjælper dig med næsten alt indenfor VVS-arbejde. Vi tilbyder blandt andet renovering, badeværelse, blødgøringsanlæg, termografering, gulvvarme, VVS tjek og luft til vand varmepumpe.

Hos os går vi op i kvalitetshåndværk, hvor du får holdbare resultater som du kan nyde godt af i mange år. Hos os er vi et troværdigt firma, som har alle de rette certifikater, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.

For at leve op til vores troværdige firma, lover vi aldrig noget, som vi ikke kan holde. Det betyder også at vi altid kommer til den aftalte tid, og giver dig de lovede resultater. Derudover leverer vi altid kun kvalitetsrige løsninger, som vi som firma kan være stolte af. Hermed ved vi at vi har leveret det bedste resultat til vores kunder.

Så skal du have hjælp af fagmænd som altid er til rådighed for dig uanset opgave indenfor VVS? Så kontakt os med din opgave og så kan vi give dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud på VVS-arbejdet.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe? Er der regler for luft til luft varmepumpe? Hvor stor skal min luft til luft varmepumpe være?

Det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige varmesystemer, samt hvad der passer til din bolig. Derfor har vi hos os en bred viden og ekspertise, som gør det muligt for os at rådgive og vejlede vores kunder.

Kontakt os allerede nu, for at få rådgivning og vejledning fra et erfarent team af VVS’ere. Vi elsker at dele ud af vores viden, og hjælpe alle vores nuværende og fremtidige kunder.

Når du kontakter os vil vi gerne høre om dine tanker og behov, så vi kan finde den helt perfekte varmepumpe til dig og din ejendom. Ud fra dine oplysninger om din bolig, kan vi anbefale dig en række modeller ud fra dit estimerede varmepumpe luft til luft forbrug. Henvend dig med din opgave og dine ønsker, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 24 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.