Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en effektiv og miljøvenlig løsning til opvarmning af dit hjem.
Denne avancerede teknologi udnytter energien fra luften udenfor til at producere varme til opvarmning af dit hjem og varmt brugsvand.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er en pumpe som trækker varme ud af den udendørs luft, for at omdanne det til varmt vand til opvarmningen af din bolig. Der kan trækkes varmeenergi ud af luften helt ned til -25 grader. Dette sikrer dig varme året rundt med en luft vand varmepumpe.

Pumpen består af en inden- og udendørs del, som placeres på én af din boligs facader. Disse to dele bør sidde forholdsvis tæt på hinanden, så der ikke spildes unødig varmeenergi. Udendørs sidder der en ventilator, som fanger udeluften og leder luften forbi en varmeveksler. Her omdannes luften til varmeenergi til opvarmning af din bolig. Dette lukkede kredsløb kan fungere, grundet den indendørs dels elektronik, samt tilslutning til strøm.

For at få en optimal opvarmning af din bolig, kræves det at din bolig er isoleret og har tætte vinduer. Hvis ikke, skal varmepumpen på overarbejde, som kræver et større strømforbrug, som nødvendigvis ikke resulterer i en rentabel investering. Ofte kan du sparre over 70% af dine varmeudgifter, ved at skifte til en varmepumpe luft til vand.

Vi samarbejder med Electro Energy, for at give dig den bedste kvalitet indenfor varmepumper.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

Pumpen fungere ved at omdanne udeluft til varm luft og vand din bolig, gennem en forbindelse til din boligs varmesystem.

Pumpen er el-drevet, men levere 3-5 gange så meget mere varmeenergi, end den bruger i el-energi. Denne metode er både miljøvenlig og prisbesparende, i forhold til oliefyr, naturgas, pillefyr, m.m.

Det er en god og miljøvenlig investering for dig som husejer. Selvom luft til vand pumpen ikke har helt samme effektivitet som et jordanlæg, så er investeringen billigere og du er ikke afhængig af din grunds størrelse.

Hvem har brug for en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand pumpe er til dig som opvarmer din bolig med vandbårne anlæg, såsom radiatorer eller gulvvarme, hvor varmt vand rinder gennem apparaterne. Det varme vand bruges også i vandhaner og brusere, samt elektroniske apparater hvor der skal bruges varmt vand.

Professionel installation af din nye varmepumpe

Med Mtn VVS får du en professionel installation af din varmepumpe, så du kan nyde alle ovenstående fordele. Vi sikrer os altid at alt virker som det skal inden vi kører igen, samt at du er 100% tilfreds med din nye varmepumpe.

Få installeret din nye varmepumpe af vores el-installatører. Vi sidder klar til at høre om dine behov og ønsker for din nye varmepumpe. Ring eller skriv til os allerede i dag.

Luft til vand varmepumpe pris

Luft til vand varmepumpe priser afhænger af en række faktorer, som vi skal vide inden vi kan sætte den rette varmepumpe op til dig. For eksempel afhænger varmepumpe pris af dit forbrug, samt nuværende varmesystem i form af radiator, gulvvarme eller andre apparater. Derudover er isoleringen af dit hus en vigtig faktor. I visse tilfælde kan det kræve en forbedret isolering af dit hus, for at forhindre et unødvendigt spild af varme fra din nye pumpe.

Priserne på en luft til vand varmepumpe varierer dernæst ud fra størrelsen på din bolig. Dette skyldes at det kræver mere for en varmepumpe, jo større areal den skal opvarme.

For at fastsætte din pris for en ny varmepumpe skal vi vide lidt om dine nuværende varmegivere, samt din boligs isolering og størrelse. Længere nede kan du læse om hvordan du får prissat din nye varmepumpe.

Få en pris på din opgave

Alle vores priser er inklusiv alle udgifter og montering, så du ikke bliver udsat for ekstra gebyrer og omkostninger.

Mtn VVS sørger altid for at du får lavet arbejdet til den pris vi har aftalt. Skulle der opstå ekstra omkostninger under vores arbejde, sørger vi selv for at betale ekstraregningen. Hos os lægger vi nemlig vægt på at en aftale- er en aftale.

Vil du høre mere om luft til vand varmepumpe pris inkl. montering? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kronoterm varmepumper

Ønsker du en varmepumpe som er støjsvag? Et lydniveau på det mest minimale, og hertil med et tidsløst design som kan tilpasses alle slags omgivelser.

De kompakte varmepumper kan fås i forskellige farver og med forskellige funktioner, både til indendørs og udendørs installation.

Læs mere om vores Kronoterm varmepumpe her.

Mitsubishi varmepumper

Den optimale erstatning for oliefyr, pillefyr eller gasfyr.

Energieffektiv og miljøvenlig teknologi i Mitsubishi varmepumperne, og lavt lydniveau.

Læs mere om varmepumperne her:

– Ecodan Silent
– CO2 Ecodan

Panasonic varmepumper

Panasonic varmepumperne er perfekte til installation i nye boliger, og egner sig lige så vel til renoveringsboliger.

Panasonic har et flot produktdesign og har en høj ydeevne.

Læs mere om vores Panasonic varmepumper her.

– All in One J Generation – R32
– All in One
– AQ Monoblock J Generation

Daikin varmepumper

Udnyt den vedvarende energi i udeluften 100%.

Med disse kan du få opvarmet boligen og få varmt brugsvand til rådighed. CO2-udledningen reduceres også markant.

Læs mere om Daikin varmepumperne her.

– Perfera gulv FVXM-A
– Altherma 3 LT
– Altherma 2 LT
– Althermea 2 energilager

Samsung varmepumper

Ny integreret løsning. Få opvarmet boligen og brugsvand med installation af denne varmepumpe. Støjsvag og problemfri idriftsættelse.

Læs mere om vores Samsung varmepumper her.

– ClimateHub Split
– ClimateHub Mono

BOSCH varmepumper

Miljøvenlig opvarmningsmetode. Energimærket til at reducere din CO2-udledning, og optimerer boligens energi.

Et eksklusivt valg, og med en topkvalitet.

Læs mere om Bosch varmepumperne her.

– Compress 7000
– Compress 3000

LG varmepumper

Miljøvenlig opvarmningsmetode. Ny model fra 2022, med pladsbesparende løsning hvor alle funktioner er i samme enhed.

Et ekstraordinært valg, med en enorm stor effektivitet og topkvalitet.

Kan også leveres i 9.12 og 16kw.

Midea varmepumper

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Er du stadig ikke overbevist?

Hvad siger vores kunder?

Udskiftning af toilet

Aftalen og udførelsen af opgaven var meget hurtig

Køkken og badeværelse

Sammen arbejde var en godt oplevelse. Vi fik lave det vi ønskede uden problemer

Service på varmepumpe og luftrenser

Hurtig udrykning, professionel udførsel og behagelig betjening. Hvad mere kan man ønske sig?!

Din lokale VVS’er

Mtn VVS er din lokale VVS’er, hvor der altid leveres kvalitetshåndværk. Vi bevæger os primært i Frederikssund og omegn, men vi er ofte klar på alle typer opgaver i flere byer.

Vores professionelle ansatte er altid imødekommende og levere et godt stykke arbejde til alle vores kunder. Derudover lover vi aldrig noget som vi ikke kan holde. Dermed overholder vi altid vores aftaler, så du ved præcis hvor, hvornår og hvorfor vi kommer hjem til dig.

I vores firma er der altid styr på tingene lige fra lovgivning til garantiordninger. Hermed får vores kunder altid leveret fantastiske resultater og el-installationer.

Andre spørgsmål

Når du skal have en varmepumpe, klarer vi også opsætning og montering. Hermed har du ingen bekymringer, og skal bare nyde din nye varmepumpe når vi har klaret monteringen. Vores hurtige og effektive ansatte klarer opsætning og montering uden problemer og kører ikke igen før den virker.

Montering og opsætning af varmepumpen er med i prisen, så du ikke får ekstra gebyrer og omkostninger efterfølgende. Vi klarer altså det hele, og hvis der forekommer ekstra udgifter, så tager vi os af det. Du kan læse mere om priserne her.

Standard montering

Køb af varmepumper gennem energiland.dk inkluderer altid en standard installation og montering.

Det er oftest en meget realistisk løsning, da det passer til stort set alle boliger. Hvis der derimod skulle være en særlig årsag til, at dit hjem ikke hører inde under denne kategori som gør det muligt at nøjes med en standard montering, så kan montøren i langt de fleste tilfælde forlange ekstra betaling.

Den ekstra betaling kan forekomme af ekstra arbejde og materialer ud over den generelle standardmontering. Dette vil naturligvis altid være detaljeret og baseret på montørens timeantal og materiale forbrug.
Er der tvivl om standardmonteringen er tilstrækkelig i dit tilfælde, så er du velkommen til at bede om et overslag inden du køber dit nye varmeprodukt.

Tilslutning til el

Det er nødvendigt for en varmepumpe at skulle bruge strøm. Hvis du skal have en standard montering, så er tilslutning inkluderet til godkendt stikkontakt med jord, eller en sikkerhedsafbryder i umiddelbar nærhed af udedelen.

Hvis ovenstående ikke kan findes, er det derfor nødvendigt at bede en elektriker om at montere den for dig. Dog er dette ikke en del af standardmonteringen, og derfor vil der naturligvis være en separat betaling for kunden.

Køb uden standardmontering

Der er ikke mulighed for køb af produkter gennem www.energiland.dk uden en standardmontering. Det er udelukkende fordi der er enormt høje krav til montørernes uddannelse og certificeringer. Derudover er garantien dækket af, at produktet er monteret af en af vores dygtige og erfarne montører.

1. Særligt for denne aftale
2. Forbehold: Er kedlen placeret et ufremkommeligt sted eller i omgivelser, der i forbindelse med nedtagning kan udgøre fare for miljøet eller helbredsmæssig fare for montøren, kan demontering ikke indeholdes i tilbuddet uden merudgift.

Mtn VVS er din lokale VVS’er i en lang række byer på Sjælland.

Med os kan du blandt andet få hjælp til badeværelse, blødgøringsanlæg, termografering, gulvvarme, VVS tjek, m.m.

Vores ansatte er alle fagfolk og specialiseret indenfor vores serviceområder, så du altid får det bedste håndværk som du kan nyde i mange, mange år.

Grundet vores engagement og ekspertise leveres der altid kvalitetsrige og holdbare løsninger. Dette går vi meget op i, da vi er et troværdigt og certificeret VVS-firma med professionelle ansatte.

Vi udfører kvalitetsrige løsninger, så vi altid kan være stolte af vores arbejde og ansatte. Det professionelle el-arbejde skaber en stor og tilfreds kundekreds, som vi har tæt kontakt med.

Skal du også en del af vores store kundekreds? Kontakt os med din opgave og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

Det kan være svært at vurdere om en varmepumpe er relevant, samt hvilken type der er brug for i din husholdning. Derfor tilbyder vores kompetente ansatte altid rådgivning igennem en 100% uforpligtende snak. Når vi tager en snak med dig, er det altid med henblik på hvad der er bedst for dig. Hermed kan du sparre med os omkring dine tanker, samt hvilke behov du har for en luft til vand varmepumpe.

Der er mange fordele ved denne type varmepumpe. Varmepumpen er for dig der leder efter en effektiv og rentabel varmeløsning, som holder i mange år.

Energieffektiv

Pumpen omdanner luften til omkring 3-5 gange så meget varmeenergi, end den bruger i el-energi. Dette gør den til en god løsning, hvor der leveres mere varme, end der bruges i strøm.

Miljøvenlig

Med en luft til vand varmepumpe, er den leverede varme vedvarende energi, som gør det til en meget miljøvenlig levering af varme.

Kræver lidt plads

Hvis du har en grund hvor du ikke ønsker at et stort apparat tager alt din plads, så er luft til vand pumpen et godt alternativ. Den fylder nemlig ikke så meget, som for eksempel et jordvarmeanlæg.

Minimal støj

Efter installation af din nye varmepumpe, kommer du næsten ikke til at kunne høre den. Den er meget lidt støjende og skaber ikke gener i dit hjem. Dog kan den udendørs være på et lavt støjniveau, som kan genere hvis man sover med åbne vinduer. Derfor anbefales det at du placerer pumpen væk fra soveværelserne i dit hjem.

Total varmeløsning

Med en luft til vand varmepumpe får du både opvarmet din bolig, samt dit vand. Dermed kan du som husejer nyde en multifunktionel varmeløsning.

Lang levetid

En luft til vand varmepumpe kan holde i mange år og man ser ofte at den fungere 100% funktionelt helt op til 20 år efter køb. Der anbefales dog at pumpen årligt får et tjek af en sagkyndig, kan myndighederne kan bede om bevis på tilsynet ved specielle modeller og størrelser af varmepumper.

Rentabel

Grundet den lange levetid, er en varmepumpe rentabel for dig. Efter kun få år har pumpen tjent sin værdi ind igen.

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 24 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.