Badeværelse

Har du brug for en specialist til renovering eller fornyelse af dit badeværelse?
Så kan vi hjælpe dig med din opgave. MTN VVS er klar til at udføre din opgave til en god pris.

Vi har mere end 20 års erfaring med badeværelser

Vi har i mange år arbejdet effektivt og professionelt med VVS-opgaver indenfor badeværelser. Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med dine ønsker. Vi udfører både mindre renoveringer og tilbyder ligeledes badeværelsesløsninger fra bunden.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service og den bedste oplevelse, når de vælger os som deres lokale VVS’er. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Skal mit badeværelse renoveres eller fornyes?

Det er op til dig som kunde at finde ud af, hvad dit behov er. Hvad end du vælger den mere simple renovering af det eksisterende badeværelse, eller en gennemgribende istandsættelse, så er det ikke billigt at få håndværkere til at lave et badeværelse. Det er faktisk det mest omfattende rum at renovere eller ombygge.

Et badeværelse skal kunne holde til fugt og vand. Der findes både el og vvs installationer, som skal sikres i sådanne forhold. Yderligere kræver det en del at lave vægge og gulv, da de skal behandles flere gange i byggeprocessen, blandt andet får at blive vådrumssikret.

Du skal altså have en hel del fagfolk indover byggeprocessen, heriblandt en murer, maler, tømrer samt professionel elektriker og VVS´ere. Selv om det kan være omfattende, så er det en god beslutning at få erfarne håndværkere ud, da vi præcist ved hvordan det hele skal laves, både sikkert og forsvarligt.

Renovering af badeværelse

Der kan også være tale om en renovering af dit nuværende badeværelse. Her er det måske ikke den store fornyelse du er på udkig efter, men i stedet et ønske om at få genopfrisket den eksisterende indretning. Her kan der eksempelvis være tale om:

  • Udskiftning af sanitetsapparater
  • Maling af vægge
  • Ny ventilation
  • Fugtisolering
  • Reparationer af utætheder i vvs installationer
  • En bedre belysning

Husk at tage højde for kvadratmeterstørrelsen af dit badeværelserum. Det er en vigtig ting at have med i betragtning, da det betyder meget for det tilbud vi kan give dig.

Materialevalg og mærker på sanitetsudstyr har også stor indflydelse på, hvor meget det samlede tilbud kommer til at koste. Uanset opgavens omfang, så er du velkommen til at kontakte os i dag, så vi kan give dig rette vejledning.

Et helt nyt badeværelse

Når vi bygger et nyt badeværelse er der flere ting at tage højde for. Der skal installeres sanitetsudstyr, tilsluttes møbler der er egnet til fugt, samt laves eventuelt andre vandtætte apparater. Desuden er der valg af materialer til vægge og gulv, og du skal også have for øje, om du ønsker
brusekabine, badekar, eller måske det store spabad. Med andre ord, så indeholder et spritnyt badeværelse rigtig mange ting.

Du kan starte med at gøre dig nogle overvejelser over, hvordan dit badeværelse skal se ud. Det kan være spørgsmål så for eksempel:

  • Hvor stort er mit badeværelserum?
  • Vil jeg have sten eller flisegulv?
  • Skal jeg have enkelt eller dobbelt håndvask?
  • Vil jeg have et lyst eller mørkt badeværelse?

Udover alt synligt interiør så er der også skjulte rørføringer, faldstammer, afløb, som kan være nødvendige at skift ud,
for at det hele passer ind i det nye badeværelse.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Er du stadig ikke overbevist?

Hvad siger vores kunder?

Udskiftning af toilet

Aftalen og udførelsen af opgaven var meget hurtig

Køkken og badeværelse

Sammen arbejde var en godt oplevelse. Vi fik lave det vi ønskede uden problemer

Service på varmepumpe og luftrenser

Hurtig udrykning, professionel udførsel og behagelig betjening. Hvad mere kan man ønske sig?!

Stærke samarbejdspartnere

Et badeværelse er som sagt en stor beslutning at få lavet, da der skal laves mange forskellige ting. Vi har stærke samarbejdspartnere med blandt andet, elektrikere, murer, malere og tømrer, der alle har mange års erfaring og leverer håndværk af høj kvalitet. Sammen kan vi ordne dit badeværelse og give dig et uforpligtende tilbud.

Få os ud indenfor et døgn

Du kan få fat på os på alle tider af døgnet. Få et godt tilbud på dit badeværelseprojekt og står klar til at køre ud til dig.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 24 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.