Mtn VVS Badeværelser

Mtn VVS er din lokale fagmand i Stenløse, der kan hjælpe dig med udførelsen af dine boligprojekter. Vores dygtige montører besidder alle mange års erfaring og mange kvaliteter, og du kan derfor forvente et højt serviceniveau og de bedste resultater, når du samarbejder med os.

I 2019 blev vi nomineret til håndværker.dk prisen for VVS i Nordsjælland, hvor vi kom på en sikker 3 plads.

Har du derfor et projekt, du søger kompetente VVS’ere til at løse, så kontakt Mtn VVS og lad os hjælpe dig frem til en god løsning.

Skal Du også bruge tømrer, mure, elektriker og maler, har jeg også kontakt til dem.

Vi har mere end 20 års erfaring med badeværelser

Vi har i mange år arbejdet effektivt og professionelt med VVS-opgaver indenfor badeværelser. Vi tilbyder derfor også rådgivning i forbindelse med din badeværelsesløsning. Vi udfører både mindre renoveringer af badeværelset og tilbyder ligeledes badeværelsesløsninger fra bunden. Vi kan rådgive om følgende: 

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service og den bedste oplevelse, når de vælger os som deres lokale VVS’er. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.  

Vi samarbejder med

Få et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

Vi ved hvor vigtigt det er at finde en VVS’er du kan stole på, og hvor du føler du er i trygge hænder. Derfor vil vi under hver opgave være i løbende og tæt dialog. Det betyder, at du som kunde hele tiden er opdateret på, hvad der foregår, og hvis du har noget i tankerne, står vi klar til at lytte og rådgive dig med vores faglige ekspertise. Når du kontakter os, lader vi dig ikke vente længe! Vi er hurtige og effektive og kan 9/10 tilfælde have et uforpligtende tilbud klar indenfor bare 48 timer.