VVS Tjek

Når du skal sælge din bolig er det en god ide, at få lavet et autoriseret VVS tjek, så du sikrer alt er i orden.
Vi sørger for at efterse alle dine VVS installationer i både ejer og andelsbolig. 
Her får du den rette hjælp og vejledning af erfarne VVS’ere.

Hvad er et VVS Tjek?

Ved salg af bolig er en vigtig del af vurderingen at få foretaget et VVS tjek. 
Helt grundlæggende foregår dette ved at, vi gennemgå alle boligens synlige, indendørs VVS installationer. Her finder de eventuelle fejl og mangler der kunne være.
 
Vi finder alle de mindre dele der kunne bruge en udskiftning eller reparation, hvilket vi også kan være behjælpelige med. Efterfølgende udformer vi en veldokumenteret tilstandsrapport, der sendes til din mail, så du kan vedlægge denne til vurderingen. 
 
Når vi laver et VVS tjek for dig gennemgår vi blandt andet følgende:

Vær opmærksom på at det ikke indbefatter:

Skal jeg have lavet et VVS tjek?

Faktisk er det ikke lovpligtigt, at få udført et VVS tjek af en autoriseret fagmand, men det altid en rigtig god ide, at have i orden.
På denne måde hæfter du for eventuelle fejl og mangler, hvis der skulle findes ulovlige installationer.
Det er derfor dit ansvar at sørge for at få efterset boligens VVS Installationer af en autoriseret fagmand. 
 
Ved at få os til at gennemse boligen, flyttes ansvaret nemlig over på os og vi hæfter for de eventuelle fejl og mangler. Hvis der skulle være nogle former for ulovlige installationer eller lignende, vi skulle have overset, hæfter vi for dem.
Dette kan i sidste ende spare dig for juridiske udfordringer, der både er omkostningstunge og langvarige. Derfor bør du få os med som samarbejdspartner og få lavet et et tjek af alle VVS installationer. 
 
Det er aldrig rart at blive mødt af fejl og mangler, der burde være i orden, derfor tilbyder vi denne service så du kan være sikker på alt fungerer som det skal.
 
Vi har stort erfaring med fejlfinding af VVS installationer og står klar til at hjælpe dig. Så kontakt os allerede i dag, hvis du skal bruge en autoriseret fagmand. 

VVS tjek af andelsbolig ved salg

Hvis du skal sælge din andelsbolig, vil der i manges tilfælde være pålagt at få foretaget et en grundig gennemgang af alle VVS installationer i boligen. Der er de seneste år sket en stigning indenfor andelsboligforeninger, der pålægger det sælgeren at få gennemgået boligen for VVS installationer.

Dette skyldes at ulovlig, forkert eller defekt VVS installation kan have påvirke resten af bygningens. Ved at få foretaget et tjek ved hvert salg, sikrer de at der opretholdes en vis standart. 
Desuden kan du formentlig sælge din bolig til en endnu bedre pris, hvis alle mindre fejl og mangler er fikset. 

Kontakt os allerede i dag

Hvis har brug for en erfaren og autoriseret VVS, til at tjekke dine VVS Installationer, så kontakt os allerede i dag. 
 
Vi har gennem 20 år beskæftiget os, med alverdens indenfor VVS faget og er altid klar med hjælp og vejledning.