Bestil et servicetjek

Det koster 1.487 kr. inkl. moms, og det er penge, der kan være hurtigt tjent hjem igen. Hvis dit system er indstillet forkert eller i stykker, kan det nemlig betyde, at du har et unødigt højt forbrug af varme eller ikke udnytter varmen godt nok.

Sådan foregår et servicetjek

Ved besøget tester og gennemgår serviceteknikeren alle de installationer i dit hus, der har med varme og varmt brugsvand at gøre. Der kan være dele af din fjernvarmeunit, der trænger til at blive justeret, renset eller skiftet ud, hvis hele systemet skal køre optimalt.

Teknikeren justerer og forbedrer, hvor det er muligt, og fortæller dig, hvad du selv kan gøre for at spare på varmen eller få en lavere temperatur på dit returvand.

Hvis teknikeren har forslag til ændringer af dit fjernvarmesystem, eller dele skal repareres, forklarer teknikeren hvilke, det drejer sig om, og skriver det i den rapport, som du får efter servicebesøget. Du kan derefter få et tilbud fra firmaet på, hvad ændringerne koster.

Bemærk, at vores servicetjek til 1.487kr. kun gælder for kunder med et årligt forbrug på under 50 MWh. Hvis dit forbrug er over 50 MWh, skal du kontakte vores Kundesupport for et specialtilbud på servicetjek.

Book et servicetjek

Bemærk, at vores servicetjek til 1.487kr. kun gælder for kunder med et årligt forbrug på under 50 MWh. Hvis dit forbrug er over 50 MWh, skal du kontakte vores service afdeling for et specialtilbud på servicetjek. Vi udfører servicetjek til privat og erhverv.

Henvend dig – så vender vi tilbage til dig for at aftale en tid!