Gulvvarme

Kunne du tænke dig at få installeret gulvvarme i din bolig?
Vi kan hjælpe dig med at få varme i gulvet.
MTN VVS er specialister og sørger for at ud får varme til en fordelagtig pris.
 

Hvad kan gulvvarme?

Der er flere fordele ved at få etableret gulvvarme i din bolig. Udover den behagelige komfort det giver at gå på et opvarmet gulv, så slipper du også for behovet for radiatorer. Du kan med fordel spare plads på radiatorer med gulvvarme, så du kan få mere rum til indretning.
 
Desuden slipper du for gener ved støv, der samler sig i radiatorer og hvirvler rundt i luften. Særligt i vådrum som eksempelvis et badeværelse er varme i gulvet en rigtig god løsning, fordi overfladerne tørre hurtigere. Vedligeholdelse spares også væk, da du ikke skal til at male og rengøre gulvvarmeanlægget, som du skal med radiatorer.

Vores kunder siger

★★★★★

Kompetent VVS mand

Et toilet som løb voldsomt blev klaret hurtigt og flot. Derudover fik jeg svar på alle mine andre “dumme” spørgsmål fra en yderst venlig og kompetent vvs mand. Jeg undgik vandspild pga den hurtige indsats.
Nina
via Trustpilot

★★★★★

stort tak herfra

Jeg stod med en potentiel vandskade og var nød til at lukke vandet i hele huset. Så ringede jeg til Mtnvvs. De redede min dag og mit hus ved at rykke ud super hurtigt, de var super søde og super prof. Så et meget stort tak her fra 🙂
Martin
via Trustpilot

★★★★★

mtn vvs - et godt valg

Mtnvvs, tak for super god service igen i dag. I holder hvad i lover, har holdt mig orienteret, har hjulpet mig i mit valg af nyt toilet og været ærlige og transparente. Jeg ringer igen næste gang jeg får brug for vvs arbejde.
Birgit
via Trustpilot

Er der ulemper ved gulvvarme?

Gulvvarme har mange fordele og hvis man skal pege på enkelte ulemper, så er det, hvis dit anlæg går i stykker. Det kan blive dyrt i reparation, da vi så skal bryde gulvet op for at få lavet skaden. I ældre huse, hvor isoleringen måske ikke er så god, er det i nogle tilfælde ikke altid nok at varme det op fra gulvet.
 
Der kan derfor være behov for at supplere med radiatorer. Skulle dit hus være udfordret med isolering og opvarmning, så hold dig ikke tilbage, hvis du er interesseret i at få etableret gulvvarme. Vi er fagkyndige i etablering af gulvvarmeanlæg, og vi kan trygt hjælpe dig med at få løst varmeproblemet i din bolig.

Er det dyrt at have gulvvarme?

Er dit hjem godt isoleret og uden sprækker og revner i facader og vægge, så er du godt stillet med gulvvarme. Dårlig isolering betyder, at varmen har lettere ved at sive ud af rummene. Derfor vil det koste mere at få opvarmet et hjem, hvor isoleringen er ringe. Gulv og fundament skal være rigtig godt isoleret, hvis varmen skal blive i hjemmet. Ellers forsvinder den enten ned i jorden eller ud i atmosfæren.

Type af gulvvarmeanlæg har også en stor betydning for, hvor dyr din regningen bliver. For eksempel er det billigere at få installeret gulvvarme, der er tilsluttet fjernvarmeanlægget, end hvis du har et anlæg, som kører på elektricitet. Vi går aldrig på kompromis, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål vedrørende varme i gulvet.

Få et godt tilbud på gulvvarme indenfor et døgn

Vi er din professionelle gulvarme installatør og vi giver dig hurtigt svar på din forespørgsel. Vi kan i mange tilfælde lave et uforpligtende tilbud til dig indenfor et døgn. Det kan forekomme, at din opgave måske kræver mere tid, men vi garanterer, at vi sender dig et tilbud så hurtigt vi kan, og til en rigtig god pris. Vi nedprioritere aldrig en opgave, og du kan være sikker på at vi gennemføre den, til alt er udført tilfredsstillende og kvalitetsbevidst. 

Kontakt os på tlf. 70 444 202 eller e-mail  info@mtnvvs.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.