Varmepumpe Service

Vi tilbyder varmepumpe service til dine behov.
Med vores serviceaftale, udfører vi årligt service af din varmepumpe, for at sikrer alt fungerer.

Varmepumpe service Sjælland

Mtn VVS er din erfarne VVS’er på Sjælland, hvor kvalitets håndværk og god service går hånd i hånd. Vi kan hjælpe dig med en lang række opgaver, såsom badeværelse, blødgøringsanlæg, termografering, gulvvarme, VVS tjek, m.m.

Derudover tilbyder vi også varmepumpe service, i form af montering og installation af luft til vand varmepumpe og luft til luft varmepumpe. Her kan vi rådgive dig til den rigtige type varmepumpe ud fra dine behov, samt ud fra hvilken størrelse bolig du bor i. Vi opsætter og monterer varmepumper fra Electro Energy, så du altid får en funktionel pumpe, som opfylder en lang række krav.

Med en varmepumpe er du garanteret varme året rundt, mens du samtidig sparer omkring 75% af dine nuværende el- og varmeudgifter, samt skåner miljøet for unødvendig forurening.

Derudover tilbyder vi en serviceaftale varmepumpe, hvor vi årligt udfører service af varmepumpen for at tjekke at den fungerer optimalt.

MTN VVS er omfattet af følgende:

– Tekniq Kvalitet Kontrol
– VE Installatør
– Bosch Varmepumpe Certifikat
– KMO Certifikat

Luft til vand varmepumpe service

En luft til vand varmepumpe er et varmeanlæg som trækker energien ud af udeluften, og omdanner den til opvarmet vand. Dette vand bruges til at opvarme din bolig igennem radiator, gulvvarme, osv. Læs mere om pumpen her.

Du kan få montering og service på luft til vand varmepumpe gennem Mtn VVS, hvor du bliver mødt af professionelle og imødekommende VVS’ere til den aftalte tid.

Luft til luft varmepumpe service

Ved en luft til luft varmepumpe, får du et anlæg som kan opvarme din bolig med varm luft, som udledes ved hjælp af en blæser. Ved at trække udeluftens energi ind i pumpen, udskilles der varm luft ind i din bolig. Denne proces kan også lave kold luft, hvis du vil nedkøles på de varme sommerdage.

Vores service luft til luft varmepumpe udføres af vores dygtige og erfarne ansatte, som klarer monteringen nemt og hurtigt.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Er du stadig ikke overbevist?

Hvad siger vores kunder?

Udskiftning af toilet

Aftalen og udførelsen af opgaven var meget hurtig

Køkken og badeværelse

Sammen arbejde var en godt oplevelse. Vi fik lave det vi ønskede uden problemer

Service på varmepumpe og luftrenser

Hurtig udrykning, professionel udførsel og behagelig betjening. Hvad mere kan man ønske sig?!

Varmepumpe service pris

Vores service på varmepumpe pris varierer alt efter omfanget af opgaven, samt hvilken type og model du vælger til dine behov. Alle vores priser bliver skræddersyet til dine behov, så du får en unik pris på din nye varmepumpe inkl. montering.

Kontakt os med din opgave, og så giver vi dig et 100% uforpligtende tilbud, ofte indenfor kun 24 timer.

Kontakt MTN VVS med din opgave

Vi nyder at hjælpe vores kunder og tilbyder altid rådgivning til både nuværende og fremtidige kunder. Tøv derfor ikke med at henvende dig med eventuelle spørgsmål, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores dygtige og kompetente ansatte sidder klar til at tage imod dine henvendelser. Ring eller skriv til os med din opgave, og så giver vi dig svar og et uforpligtende tilbud med en service til varmepumpe pris.

Modtag et tilbud indenfor 24 timer

Vi er effektive og professionelle, og når du kontakter os, svarer vi hurtigst muligt. I langt de fleste tilfælde kan vi have et uforpligtende tilbud klar til dig indenfor blot 24 timer. Af og til får vi dog nogle forespørgsler, som er mere krævende og derfor kræver lidt mere tid. Men vi lover dig, at vi sender dig det så hurtigt vi kan, og samtidig kan give dig en pris, som holder hele vejen.

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende os en e-mail eller ringe os op på tlf. nr.: 70 444 202. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.